Europos referedumo vakarą “Lazy VII” programą praturtins tiek muzikiniai, tiek kulinariniai projektai. Po ilgo agitacijos mėnesio ir net dviejų dienų balsavimų maratono “Čanas” siūlys ypatingai lengvus ir žaismingus patiekalus, tarp jų - “Europos dangaus kakavą”. O šokių muzikos kompanijos “RyRalio” didžėjai Karalius ir Lauris Lee gros “europinius
low tempo
šedevrus”.

“Nebanalūs vakarėliai – mūsų pagrindinis tikslas. Ypatingą Lietuvos jaunimui naktį pateiksime ir ypatingų muzikinių siurprizų. Įsitikinęs, kad į “Čaną” lengviau atsipūsti užsuks ne vienas jaunimo elito atstovas, prisidėjęs prie Europos propagavimo, o gal ir baigęs naktį balsų skaičiavimo komisijoje. Jiems užtikrinsime ES lygio pramogą” - sakė kiniško maisto restoranų tinklo “Čanas” vadovas Linas Starkus.

“Čanas” kartu su kompanijos “RyRalio” didžėjais specialiai gegužės mėnesiui atnaujino savo teminių vakarų “Lazy VII” seriją. Pasak organizatorių, pats žodis “lounge” Vilniaus jaunimo tarpe tampa nuvalkiotu, todėl lengviems sekmadienio vakarėliams būtina suteikti naują kokybę – tik geriausią “lowtempo” šokių muziką, o taip pat kulinarinę išmonę, stalo žaidimus, video atrakcionus ar tiesiog teminius žaidimus. Kiekvienas “Lazy VII” vakarėlis turės savo temą – nuo futbolo iki Jamaikos.

Planuojama, kad kiekvieną gegužės sekmadienį teminiai renginiai “Lazy VII” pritrauks nuo 50 iki 130 lankytojų. Nuo šiol “sekmadienio tingulio” mėgėjai galės įsikurti ir šalia restorano esančioje lauko terasoje ar tiesiog Lazdynų pievoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją