Organizatoriai planuoja rugsėjo 7 d. surengti madų demonstravimą šalia „Marble Arch“ paminklo ir „Tottenham Court Road“ gatvės arba metro. Šiuo metu tariamasi su Londono transporto įstaiga.

Rugpjūtį 100 tūkst. pirkėjų Oksfordo gatvėje bus prašoma balsuoti už mėgstamiausią gatvės įžymybę. Tą savaitę taip pat vyks įvairūs būreliai, makiažo pamokos, reklamos akcijos, bus galima apsipirkti naktį.

Madų žurnalas „Vogue“, bendradarbiaudamas su viso pasaulio dizaineriais, mažomis parduotuvėmis ir prekybos centrais, rugsėjo 10 d. planuoja visuose didžiuosiuose miestuose, taip pat ir Londone, surengti apsipirkinėjimo naktį, skirtą besidomintiems madomis ir mėgstantiems apsipirkti.

Abu renginiai susiję su Londono madų savaite, kuri vyks rugsėjo 18-22 dienomis. Madų savaitė šiemet rengiama jau 25-ąjį kartą, rašo telegraph.co.uk.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją