Galiausiai viskas susiklosto taip, kad jis ima save laikyti tikruoju informacijos ministru.

Kaip pranešė filmo prodiuseris, Libijos pilietis Abu al-Qassemas Omaras Ragehas (Abu Kasimas Omaras Ragehas), netrukus filmas turi būti parodytas per arabų šalių televizijos kanalus, o vasarą jį jau bus galima išsinuomoti.

Matyt, iki tol M.S.al-Sahhafo, tapo labai populiariu, gerbėjams teks džiaugtis jo šokių hitu, kuriame panaudoti jo posakiai.

Žmogų, panašų į informacijos ministrą, kuris kasdien žiūrėjo jo spaudos konferencijas, vaidina Egipto aktorius Antaras Hilalis. Iš pradžių aplinkiniai jo nepaisė, bet pasibaigus karui, juo pagaliau ėmė tikėti, ir net jo žmona mėgina atiduoti jį koalicijos pajėgoms, kad gautų už tai žadėtą atlyginimą.

Kaip sakė A.O.Ragehas, kuris vadovauja prodiuserių bendrovei "Shouaah", juosta buvo filmuojama Kairo gatvėse, ir žmonės dažnai pamanydavo, jog tai tikrasis informacijos ministras.

"Tekdavo dažnai kviesti policiją, kad ji sulaikytų minią", - sakė jis.

Pasak A.O.Rageho, filmas nukreiptas prieš karą ir prieš tai, kaip jį nušvietė "oficialūs arabų atstovai, kurių žodžiai buvo kupini melo".

Filmo pabaigoje rodomas amerikiečių kareivis, saugantis Naftos ministerijos pastatą Bagdade. Šis kadras kaip tik ir parodo "tikrąjį karo tikslą", įsitikinęs prodiuseris.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją