Apie šio kazachstaniečių klubo pasiūlymą 26 metų žaidėjas kalbėjo dar sausį. "Ordabassy" vadovauja tas pats strategas, kuris pernai treniravo lietuvį Kyzylordos "Kaysar" klube.

Sezoną "Kauno" komandoje pradėjęs A. Rimkevičius neseniai buvo "Minsk" (Baltarusija) klubo peržiūroje, tačiau nepasiliko. Futbolas.lt žiniomis, puolėjas jau iškeliavo į kitą užsienio komandą.

Dar du "Tauro" ekipoje šiame sezone rungtyniavę žaidėjai - saugai Paulius Smaryginas ir Arvydas Rudžionis - persikėlė į "Kauno" stovyklą.

"Jie mano, kad jie turėtų žaisti pagrindinėje sudėtyje. Bet negaliu jiems to garantuoti. Todėl jie pasirinko karjerą tęsti "Kauno" klube", - išsiskyrimą komentavo "Tauro" treneris Aleksandras Brazevičius.

Kalbama, kad be jau minėto ketverto Tauragės klubą gali palikti ir dar keli futbolininkai - tarp jų gruzinai Davitas bei Besikas Čigladzės ir veteranas Eimantas Poderis.

Šių žaidėjų likimo vertinti A. Brazevičius nenorėjo, bet užsiminė, kad klubas gali svarstyti dar didesnes permainas sudėtyje.

"Nė vieno žaidėjo neatsisakiau, man jie visi tinkami. Tačiau klubo bei žaidėjų ekonominiai interesai kartais būna skirtingi, todėl neatmetu galimybės, kad "Tauro" komandą gali tekti gerokai atjauninti.

Bet tai priklauso ne nuo manęs, aš tik treniruoju komandą. Su futbolininkais apie jų sutartis kalba klubo vadovai", - teigė specialistas iš Baltarusijos.

"Tauro" komandą šį sezoną jau paliko gynėjas Tomas Sirevičius ir puolėjas Sergejus Čelochsajevas, o A. Brazevičius vyriausiojo trenerio poste pakeitė nuo 2008 metų komandai vadovavusį Edvardą Malkevičių.

A lygoje šiemet debiutavę tauragiškiai kol kas dalinasi 5-6 vietomis su "Šiauliais".

Sekmadienį "Tauro" laukia svarbios rungtynės svečiuose su ketvirtą poziciją užimančią Gargdžų "Banga".