Ankstesni rinktinės treneriai Danielis Passarella, Marcelo Bielsa, Jose Pekermanas ir Alfio Basile uždirbdavo 40-50 tūkst. JAV dolerių per mėnesį.

Susitarimas reiškia, kad vienos pajėgiausių pasaulio komandų stratego poste buvęs futbolininkas liks iki atrankos į 2010 m. pasaulio čempionatą ciklo pabaigos.

Jeigu argentiniečiai iškops į Pietų Afrikos Respublikoje vyksiančias varžybas, tikėtina, kad sutartis su juo bus dar pratęsta.

Argentinos futbolo federacija pažymėjo teigiamą D. Maradonos įtaką komandai, kuri pastaruoju metu pritraukdavo milžiniškas auditorijas net į draugiškas rungtynes.

Tačiau treneris susilaukė nemažai kritikos po to, kai atrankos į pasaulio čempionatą Pietų Amerikos zonoje Argentinos rinktinė smuktelėjo į ketvirtą poziciją dešimties komandų turnyre.

Iš Pietų Amerikos zonos į pasaulio čempionato finalinį turnyrą iškops būtent keturios ekipos, o penktoji dar bus priversta žaisti papildomas rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją