Tai jau antroji sudėtinga operacija, atlikta Viktorijai. Pirmą kartą sportininkė buvo operuota 2007 metų rudenį – tuomet daugiakovininkė į stadioną grižo prieš pat Pekino olimpines žaidynes.

Trečiadienį Kauno klinikose daugiakovininkei chirurgas Rimtautas Gudas atliko kairės kojos priekinio kryžminio raiščio pakeitimo operaciją.

Šiuo metu Viktorija jau namuose ir, kaip teigia pati, jaučiasi puikiai.

„Nuotaika gera, viskas puikiai pavyko – jei lyginti su pirma operacija, jaučiuosi daug geriau ir jau nuo pirmadienio pradėsiu reabilitacijos kursą. Esu labai dėkinga gydytojui – tokį puikų ir nuoširdų mediką sutikau pirmą kartą gyvenime”.

Kaip DELFI jau rašė, V. Žemaitytė praleis liepą vyksiančią pasaulinę Universiadą, kurios nugalėtoja ji tapo 2007 metais Bankoke, bei rugpjūtį Berlyne vyksiantį pasaulio lengvosios atletikos čempionatą.

„Labai tikiuosi, kad šį kartą reabilitacija truks gerokai trumpiau, tačiau grįžimo į stadiono sektorius neforsuosiu. Tuo metu galėsiu sau leist stebėt varžybas kaip žiūrovė ir dalint patarimus kolegoms. Bet kokiu atveju, nuotaikos optimistinės – tikrai žinau, kad dar nepasiekiau sporte to, ką galiu pasiekti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją