Rumunijoje neoficialiai teigiama, jog P. Grybauskas ir T. Labukas į komandą negrįžo po sezono pasibaigus sutartims su klubu.

Anot pranešimų Azerbaidžane, P. Grybauskas jau pradėjo ieškoti naujos komandos ir atvyko į Baku "Neftči" klubo peržiūrą kartu su Panevėžio "Ekrano" gynėju Taavi Rahnu.

T. Labukas naujo klubo paieškomis kol kas neužsiėmė. Trečiadienį žaidėjas dar buvo Vilniuje ir stebėjo savo buvusios komandos "Žalgirio" rungtynes su Alytaus "Alyčiu".

Abu Lietuvos rinktinės kandidatai į Galatį atvyko 2007 metų pradžioje, tačiau taip ir netapo nuolatiniais ekipos pagrindinės sudėties žaidėjais. Per dvejus su puse metų T. Labukas "Otelul" gretose sužaidė 36 rungtynes ir įmušė 4 įvarčius, o P. Grybauskas rungtyniavo 14 kartų.

Pernai T. Labukas buvo skolinamas Azerbaidžano klubui Baku "Inter", o likusią sezono dalį su P. Grybausku daugiausiai atstovavo "Otelul" dubleriams.

Beje, "Otelul" komandoje P. Grybauską pakeitė serbas vartininkas Miloradas Nikoličius. Jį rumunai įsigijo iš "Sevojno" ekipos, kuri bus FBK "Kauno" varžovė UEFA Europos lygos antrajame atrankos etape.