Nicas Fanciulli yra didžiausio pietryčių Anglijoje klubo Maidstone‘o "Club Class" DJ'us. Jis taip pat dirba irašų kompanijose "Portent Records" ir "Portent Plus" prodiuseriu, miksuotoju ir prie savireklamos.

Nicas pradėjo grodamas "funk", "breaks" ir kitus stilius, kurie buvo populiarūs 1996-aisiais. Pripažinimo pražioje Nicas grojo vietiniuose klubuose, baruose ir "house" vakarėliuose. Kiekvieną penktadienio vakarą jis lankydavosi "Club Class" ir būdamas 19-os metų nusprendė, kad turi čia groti.

Prieš kurį laiką, Nicas kartu su Mattu Blewetu pradėjo bendradarbiauti leidybos srityje. Populiarus visame pasaulyje žurnalas „Mixmag“ jį pavadino naujuoju Ericu Morillo. „Shelleys" turi Sasha, "Club Class" — Nicą Fanciulli...“

"Defected" buvo įkurta 1999-ais. Startą skelbė Soulo Searcherio singlas "Can't Get Enough", kuris pasiekė 8-ą poziciją nacionaliniame D.Britanijos tope ir tai buvo sėkminga naujos įrašų kompanijos pradžia. Pasak leidėjų, daugelis šį singlą prisimins kaip tam tikrą "skambesį iš savo laikų".

Nuo tada, kai 1999-ais "Defected" įkūrė Simonas Dunmoras ir Janet Bell (prieš tai dirbę leidybinėje muzikos firmoje "A&M", kuri atiteko į "Polygram" rankas ir buvo uždaryta), į kompaniją atėjo dirbti daug gabių ir kūrybingų žmonių, kurių pastangų dėka "Defected" šiandien tapo pajėgi dirbti tarptautinėje muzikos rinkoje, o taip pat vienu iš lyderių nepriklausomų muziko įrašų kompanijų gretose.

"Defected" glaudžiai bendradarbiauja su legendiniu Londono klubu "Ministry Of Sound". Muzikos įrašų atlikėjai ne tik dažnai atstovauja "Defected Records" klubo renginiuose Londone, Ibizoje bei kituose Europos kampeliuose, bet ir "Ministry Of Sound" radijo eteryje.

"Defected" po tokių superhitų sėkmės kaip Paulo Johnsono "Get Get Down", Rogero Snachezo "Another Chance" yra nusiteikę ir toliau veržtis į priekį užkariaudami tarptautinių topų viršūnes ir šokių muzikos aikšteles bei "house" muzikos mylėtojų širdis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją