„Dėl „Formulės-1“ žlugo mano santuoka, todėl tikrai neleisiu čempionatui dėl to, kas iš esmės tėra niekai, iširti“, - sakė britas.

„Jei išnagrinėtume problemas, pamatytume, kad nėra tokių, kurios nebūtų lengvai išsprendžiamos“, - pridūrė jis.

Pirmadienį buvo prabilta ir apie tai, kad Tarptautinė automobilių federacija (FIA) bent kuriam laikui susilaikys nuo teisinių veiksmų prieš alternatyvias pirmenybes grasinančią surengti „Formulės-1“ komandų asociaciją (FOTA), o ypač „Ferrari“ komandą.

Nepaisant to, „Renault“ ekipos vadovas Flavio Briatore pažymėjo, kad laikas deryboms baigėsi, o dabar prasideda rimtas darbas kuriant naują čempionatą. Vis dėlto nederėtų pamiršti, kad italas yra laikomas vienu pagrindinių išsiskyrimo iniciatorių.

Daug kas gali paaiškėti jau trečiadienį, kai įvyks FIA Pasaulio autosporto tarybos (WMSC) posėdis. Jo metu FIA vadovas Maxas Mosley turėtų paaiškinti dabartinę situaciją bei paskelbti savo, kaip organizacijos prezidento, ateities planus. Neatmetama galimybė, kad federacijos vadovas gali patekti į tarybos nemalonę.

Ketvirtadienį įvyks FOTA posėdis, kuriame ekipos planuoja aptarti alternatyvaus čempionato populiarinimo, žiniasklaidos teisių pardavimo, techninio reglamento bei kalendoriaus sudarymo klausimus.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.