Pirmasis „Updated“ pristatymo koncertas vyks trumpiausią metų naktį, kai nenusakomos spalvos prieblanda taip ir nespės virsti aklina tamsa. Birželio 23-ąją, Vasaros terasoje, įsikūrusioje Mokytojų namų kiemelyje, tilps ne tik muzika, atliekama dueto ir geriausių jų draugų muzikantų – Domo bei Marijaus Aleksų, bet ir videomeistrų „Gerifilmai“ vaizdai.

Šie menininkai ruošia po ypatingą projekciją kiekvienam albumo „Updated“ kūriniui, tad vaizdas idealiai derės su muzika ir ją interpretuos, o transliuojamas bus ant didžiosios Vasaros terasos scenos burės per du ypač galingus projektorius.

Drauge su visa Lietuva pailsėję vos vieną dieną, Leonas, Jazzu ir broliai Aleksos skubės į Šiaulius, kur koncertuos pirmą kartą savo karjeroje. Koncertas Šiaulių Dailės galerijoje vyks birželio 25-ąją, ketvirtadienį.

Iš šiaurės į pietus „Updated“ traukinys pasuks penktadienį, birželio 26-ąją. Dar vienas pirmasis Leono ir Jazzu kartas laukia Druskininkuose, nuolatine kokybiškos muzikos koncertų vieta tapusiame „Dangaus skliaute“.

Vos prieš porą mėnesių Jazzu ir Leonas pirmą kartą koncertavo Klaipėdos „Dr. Who“ terasoje, esančioje 21-ajame K-centro aukšte. Tiek uostamiesčio melomanai, tiek duetas liko taip patenkinti koncertu, kad ir šįkart susitiks lygiai toje pačioje vietoje. Koncertas Klaipėdoje - birželio 27-ąją.

„Mane sužavėjo tai, kad tiek Klaipėdoje, tiek Kaune, kur esame reti svečiai, palaikyti mūsų susirinko pilni klubai. Auditorija buvo ypač gerai nusiteikusi, o tai, kad žmonės kartu su manimi imdavo dainuoti, net maloniai trikdė. Jaučiausi kaip draugų susibūrimo vietoje“, - apie gegužės mėnesį vykusį koncertą uostamiestyje pasakojo Jazzu.

Trumpai atsikvėpę muzikantai liepos 3-ąją pasirodymą rengs kiek netikėtoje vietoje - Greifswaldo mieste, esančiame šiaurės rytų Vokietijoje. Čia vyks renginys „Sveiki: Baltich durch die Nacht“, kuriame, be mūsiškių, pasirodys ir Baltijos šalių muziką pristatys kaimyninių šalių atlikėjai bei didžėjai.

Pristatomąją „Updated“ muzikinę kelionę muzikantų kompanija baigs jau šeštą kartą vyksiančiame elektroninės muzikos festivalyje „Tundra“. Jis šiemet vyks Zarasų rajone visą ilgąjį liepos pradžios savaitgalį, o Jazzu ir Leonas ant scenos kops liepos 5-ąją, sekmadienį.

Albumą „Updated“ Leon Somov ir Jazzu gerbėjai galės įsigyti jau pirmojo koncerto metu Vasaros terasoje Vilniuje birželio 23-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją