„Gerai startavau, tačiau vėliau negalėjau spausti taip, kaip norėjau, nes visuomet buvau užstrigęs už lėtesnių pilotų. Akivaizdu, kad mano starto pozicija, atsižvelgiant į turimą kuro kiekį, neleido man pasinaudoti pasirinkta taktika“, - po lenktynių kalbėjo K. Raikkonenas.

„Po pirmųjų sustojimų boksuose, aš atsidūriau iškart už Jarno Trulli („Toyota“ - red. past.), ir nuo to momento mano lenktynės iš esmės baigėsi. Bandžiau jį aplenkti kartais labai priartėdamas, tačiau neturėjau realių galimybių, nes lenkti vis dar labai sunku“, - teigė „Ferrari“ pilotas.

„Pabaigoje teko pakovoti su Timo Glocku („Toyota“ - red. past.), tačiau galėjau patogiai ginti savo poziciją tiek dėl KERS, tiek dėl to, kad, tiesą sakant, galėjau palaikyti visai neblogą tempą“, - sakė suomis.

„Labai gaila, nes, atsižvelgiant į tai, kur aš buvau po pirmojo rato, galėjau pasiekti geresnį rezultatą. Nėra ko džiaugtis vienu tašku, tačiau tai geriau negu nieko. Bolidas šiandien buvo neblogas, daug geresnis nei vakar kvalifikacijoje“, - pridūrė jis.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.