"Šiais metais planuojame panašius augimo tempus kaip ir pernai. IKI ir "Pigiau grybo" parduotuvių tinklą plėsime visoje Lietuvoje ir tuose miestuose, kur nėra parduotuvių", - ketvirtadienį spaudos konferencijoje teigė IKI finansų direktorius Aidas Mackevičius.

Dabar šalyje iš viso veikia 30 IKI ir 20 "Pigiau grybo" parduotuvių, priklausančių IKI prekybos sistemai. Mažiausiai šios prekybos sistemos parduotuvių yra šiaurės Lietuvoje.

Planuojama, kad dar kovo mėnesį bus atidarytos 5 naujos "Pigiau grybo" tinklo parduotuvės. Šis prekybos tinklas prekiauja riboto asortimento kokybiškomis prekėmis mažomis kainomis.

"Pigiau grybo" tinklą plėsti yra lengviau - kiti reikalavimai, kitokios investicijos", - sakė A.Mackevičius. Jo teigimu, bendros investicijos į šio tinklo parduotuves yra daug mažesnės, parduotuvėse yra savitarna, o jų prekės nereklamuojamos.

"IKI turi savo veidą ir neketina jo keisti. Nelenktyniaujame su kitais didesniu parduotuvių skaičiumi ir laikomės nuoseklios politikos. Liksime ir toliau vieni iš lyderių, prekiaujančių šviežiu maistu", - sakė A.Mackevičius.

IKI prekybos tinklo vadovai apyvartos ir investicijų dydžio neskelbia.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją