Pristatant „New Divas“ kolekciją, naudoti keli pagrindiniai raktiniai žodžiai: kokteilinė apranga arba kokteilių vakarėlis, rokenrolas, forma, akcentas, visuma.

Kolekcijos pristatyme naudotas žodis kokteilinės labiau akcentavo joms tinkantį lengvesnį, paprastesnį aprangos kodą ir tuo pačiu didesnį šukuosenų pritaikymo įvairiapusiškumą. Paprastesnio -  ne vakarinio - aprangos kodo pasirinkimas, imponavo prislėgtos elegancijos tendencijai, siekiant priminti, kad santūri elegancija irgi gali būti graži.

Tarsi sąmoningai vengta apibūdinimo „vakarinės“, norint pabrėžti, kad nors techniškai tai ir sudėtingesnės, tačiau lengvai atrodančios šukuosenos, kuriose itin svarbu išieškota ir „švari“ forma.

Grožio meistrai neišsisuko nuo jau kelintą sezoną savo pozicijų neapleidžiančios geometrinių formų (arba 3D erdvės) tendencijos ir atsidavė manipuliacijai medžiagomis bei faktūra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją