Birželio 7 d. prasidėjus LNK “Barui”, ant Tyntos pečių guls baro - kavinės tvarka, švara, darbo kokybė ir pramogos. Aušrys rūpinsis viskuo - nuo meniu iki baro interjero. Jis prižiūrės, kad visi realybės šou dalyviai gerai atliktų savo darbą. Jei jie nepateisins valdytojo vilčių, Tynta galės neišmokėti jiems pelno dalies.

Laikyti baro ūkį Tyntai nebus sunku, nes jis turi neįkainuojamos patirties – kelerius metus dirbo Kauno savivaldybės ūkio skyriuje. O tai, kad jis didžiąją laisvalaikio dalį tvirtina praleidžiąs baruose, taip pat nebus minusas.

“Baras - vyriškumo, gyvenimiškos patirties pamoka, – sako Tynta. - O tokios pamokos lengvai negaunamos. Pažadu, kad bus visko: ir ašarų, ir nusivylimų. Bet toks gyvenimas – išgyvena stipriausi, kiti plaukia pasroviui kaip š… Baras turi būti pelningas baro savininkams. Tada uždirbs ir eiliniai darbuotojai”.

Aušrys žavisi realybės šou “Baras”: žmonės, eidami į tokį šou, turi daug ko atsisakyti, bet jie turi savų tikslų. Gal tai - pinigai, garbė, savęs išbandymas. Jei jie tam ryžtasi - privalo žaisti pagal nustatytas taisykles, būti viešumoje, patirti apgavysčių, intrigų. Tačiau kaip atlygį gali gauti ir gėrio - laimės, asmeninio pasitenkinimo, gal piniginės ar kitokios apčiuopiamos naudos...”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją