"Status ir partnerių" generalinis direktorius Sigitas Živoltas BNS patvirtino, jog SBA akcijos buvo parduotos Vilniaus universalinei parduotuvei, tačiau atsisakė komentuoti tokio sprendimo motyvus.

Didžiausi Vilniaus universalinės parduotuvės akcininkai yra Alvydas ir Jelena Bieliauskai, kuriems priklauso atitinkamai 28,72 proc. ir 26,23 proc. akcijų.

Alvydas Bieliauskas yra bendrovės "Status" valdybos pirmininkas ir vienas šios bendrovės steigėjų.

"Status" interneto tinklalapyje "Status ir partneriai" yra vadinami su "Status" susijusia bendrove. Pasak S.Živolto, "Status ir partnerių" akcininkai yra Vilniaus universalinė parduotuvė ir Alvydas Bieliauskas.

"Status ir partneriai" koncerno SBA akcijų paketą įsigijo 2000 metų rugsėjo mėnesį. Nuo tada "Status ir partneriai" bei kiti SBA akcininkai - Arūnas Martinkevičius (valdo 50,5 proc.) ir Rimas Varanauskas (15,11 proc.) - nesutarė dėl koncernui priklausančių įmonių valdymo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją