Gynėjo ir saugo pozicijose žaidžiantis M. Choruži sakė, jog sezonu Azerbaidžane nenusivylė, tačiau dėl finansinių problemų Baku "Olimpik" klubas galėjo kitiems metams pasiūlyti tik prastesnes sąlygas.

"Azerbaidžane sekėsi gerai. Žaidžiau pagrindinėje sudėtyje, užėmėme 6-ąją vietą, bet su klubu atsisveikinau. Daugiau ten negrįšiu. Jie man siūlė kontraktą, bet su 50 procentų mažesniu atlyginimu. Krizė paveikė ir Azerbaidžano futbolą. Kiek žinau, visus klubus, tik mano klubą - labiausiai", - kalbėjo žaidėjas.

M. Choruži teigia, jog nesiruošia pasilikti Lietuvoje.

"Čia nėra kur žaisti, kad galėtum užsidirbti padoresnius pinigus. Ieškosiuosi klubo užsienyje. Galvoju vykti į Lenkiją arba Baltarusiją."

Gynėjas A. Veikutis tikina, jog į Azerbaidžaną grįžti neatsisakytų, tačiau tikrai nebeatstovaus Lenkoranės "Chazar" ekipai.

"Atgal į klubą negrįšiu. Nesakau "ne" Azerbaidžanui, bet tame klube, kuriame žaidžiau, tikrai neliksiu."

"Visa problema, kad neįvykdėme prieš sezoną iškeltos užduoties. Buvo tikslas patekti į trejetuką, o mes užėmėme ketvirtą vietą. Klubas atsisakė legionierių ir neatsiskaitė su žaidėjais. Ar dėl krizės? Ne dėl to, bent jau mano klube. "Chazar" remėjas - vietos naftos magnatas. Jam problemų dėl pinigų, kiek žinau, nebuvo", - kalbėjo 29 metų futbolininkas.

A. Veikutis, skirtingai nei M. Choruži, nebuvo toks kategoriškas dėl žaidimo Lietuvoje.

"Dabar šiek tiek pasiilsėsiu ir pradėsiu ieškoti komandos. Aišku, dar norėtųsi pažaisti užsienyje, todėl iš pradžių bandysiu ieškotis klubo kitose šalyse."

Azerbaidžane šiuo metu lieka vienintelis lietuvis. Baku "Standard" klubui atstovauja dar vienas buvęs "Žalgirio" gynėjas Edvinas Lukoševičius.