Kur kas sėkmingesnė antroji diena buvo Viktorijai Andrulytei, kuri iš paskutinės 61-osios pozicijos su 227 baudos balais pakilo į 53-ąją.

Pirmąją varžybų dieną nė karto nefinišavusi, V. Andrulytė ketvirtajame plaukime užėmė net šeštą vietą, penktajame buvo 35-a, šeštojo jos plaukimo rezultatas neįskaitytas.

Trečioji lietuvė Saima Plerpaitė su 253 balais užima 59-ą vietą. Geriausiai nusisekusiame šeštajame plaukime ji buvo 29-a.

"Laser Radial" klasėje ir toliau pirmauja suomė Sari Multata (20 balų), lenkianti olandę Marit Bouwmeerter (25 balai) ir į trečiąją poziciją pakilusią danę Maiken Foght Schutt (38 balai).

Vyrų "Laser" klasėje startuojantis Laurynas Rimšas po keturių plaukimų su 116 baudos balų smuktelėjo į 92-ą vietą tarp 112-os dalyvių. Ketvirtadienį lietuvis nebaigė antrojo plaukimo, o trečiajame ir ketvirtajame finišo liniją kirto 46-as.

"Laser" klasės lyderiu tapo britas Paulas Goodinsonas (4 balai), lenkiantis kroatus Danielį Miheličių (8 balai) bei Milaną Vujasinovičių (10 balų).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją