Šiltą pavasario vakarą renginys buvo surengtas ne šiaip sau – šiuo renginiu norėta pranešti apie restoranų tinklo „Csarda“, mados namų „Cantas“ ir juvelyrinių dirbinių salono „Dore“ susijungimą – nuo šiol dizainerių sukurti drabužiai, juvelyro auksarankio Tauro Blaževičiaus kuriami papuošalai ir Tokajaus princo titulą turinčio vengriškų vynų atstovo Lietuvoje Dariaus Katino vynai renginiuose lydės vieni kitus.

Tokia proga į renginį susirinko nemažas būrys Lietuvos elito, čia užsuko ir į Lietuvą dėl „Vyno dienų“ šventės atvykęs geriausias Vengrijos vyndarys Csaba Malatinszky, tiekiantis vyną pačiai Anglijos karališkajai šeimai. Vyndarys ne tik atliko reprezentacinį vaidmenį, bet ir pamalonino vieną iš vakaro viešnių. Pasaulio matęs vyndarys stilingo vakaro metu išsirinko jo manymu stilingiausią vakaro viešnią (o stilingų buvo nemažas būrys) ir apdovanojo ją išskirtiniu, per pusketvirto šimto litų kainuojančio vyno buteliu.

Nė nesudvejojęs iš būrio moterų Csaba pasikvietė politiko Kęstučio Daukšio žmoną Eiridą Daukšienę, kuri šį vakarą dėvėjo smėlio spalvos suknelę, puoštą tamsiais akcentais ir prie jos derančius aksesuarus.
Puikiu skoniu pasižyminti Eirida į pobūvį atvyko su vyru Kęstučiu, tačiau tai nesutrukdė garsiam vyndariui apipilti ją komplimentais. Tuo metu, kai žmona mėgavosi malonia akimirka, Kęstutis Daukšys, stovėdamas atokiau šypsodamasis šūktelėjo: „Grįžk namo, žmona“.

Be stilingiausia išrinktos Eiridos renginyje dalyvavo ir daugiau žinomų veidų: mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė, dizainerė Rūta Rimšelienė, Darius Katinas su sužadėtine Vaidile Zamalyte, stilingasis Žilvinas Grigaitis, dizaineris Egidijus Rainys ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – drabužių ir papuošalų kolekcijos pristatymas bei vakaro svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją