Visame Londone garsiai skamba hiphopo kultūrai skirti renginiai „Doctors Orders“ – tai patentuotas Spin Doctor organizuojamų vakarėlių vardas. Iš Didžiosos Britanijos kilęs atlikėjas jau daugiau nei dešimtmetį linksmina publiką gydančiomis muzikos bangomis. Viena scena dalinęsis su tokiomis žvaigždėmis kaip De La Soul, DJ Cash Money, Afrika Bambaataa, Norman Jay, Jazzie B ir DJ Shadow, vyrukas išsikovojo rezidenciją viename iš garsiausių pasaulio klubų „Ministry Of Sound“, o šiuo metu dėl jo pasirodymų kiekvieną mėnesį konkuruoja net penki klubai.

„Pasirodymo metu man svarbiausias uždavinys – puikus kūrinių parinkimas. Be abėjo, joks hiphopo ar R’n’B dj’us negali groti be šiai stilistikai būdingų įgūdžių, tačiau esu matęs ir vidutiniokų, kurie vien teisingos muzikos pagalba išjudina publiką. Mėgstu susilieti su publika ir pajausti jų alsavimą. Jei nekreipsi dėmesio į šokačiuosius – gali juos greitai prarasti. Tai lyg gaminti maistą… Jei nepradėsi su tinkama sudėtimi ir neprižiūrėsi verdančių puodų ar laiku nesustosi – galutinis rezultatas gali tenkinti, bet tikrai nebūti pats skaniausias, - apie savo grojimo stilių klubo pranešime spaudai pasakojo Spin Doctor.

Tarp savo mėgiamiausių visų laikų atlikėjų Spin Doctor įvardina Run DMC, A Tribe Called Quest, Jay-z, Roots Manuva, Notorious Big, Kanye West, James Brown, Bill Withers, Snoop Dogg ir daugelį kitų scenos grandų.

O tuo tarpu DJ Mamania šeštadienį išbandys kiek kitokį amplua. Mažojoje klubo “Pacha” salėje skambės nuotaikingos 60-aisias dvelkiančios melodijos. Tiems, kas yra matę filmą „Studio 54” nereikia nė pasakoti, kokia atmosfera tvyros ore - ryškios spalvos, ritmiškai judantys klubai ir senas geras „Disco Fever“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją