Už 24-erių metų brazilą Italijos klubas Brėmeno ekipai sumokės 24,5 milijono eurų. Asmeninės žaidėjo kontrakto su „Juventus“ detalės neatskleidžiamos.

Diego karjerą pradėjo brazilų „Santos“ klube, o 2004-ais metais persikėlė į Portugalijos „Porto“ komandą. 2006-aisiais jis atvyko į „Werder“, kuriame žaidė iki šiol.

„Esu labai laimingas, nes tai yra didis klubas, kurį žinojau nuo pat vaikystės, - komentavo Diego. - Po Portugalijos ir Vokietijos žaisti itin konkurencingame Italijos čempionate man bus naujas iššūkis. Dabar yra pats geriausias momentas persikelti ir tikiu, kad su šiuo klubu iškovosiu daug titulų.“

Praėjusią savaitę „Juventus“ į Madrido „Real“ susigrąžino Italijos rinktinės kapitoną Fabio Cannavaro, o komandos vyriausiojo trenerio pareigose Claudio Ranieri pakeitė Ciro Ferrara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją