Geometrinė figūra trikampis simbolizuoja tris lygiavertes sudedamąsias, tris įdomias asmenybes, kurios ir pavieniui kuria nuostabius stebuklus, tuo tarpu meilė – tiek pagrindinė kūrybos tema, tiek ir visus „trikampio“ narius suvienijantis jausmas – meilė muzikai, buvimui su klausytojais, prasmingiems tekstams, šiltai muzikavimo atmosferai, rašoma koncerto organizatorių pranešime spaudai.

„Man tai yra gyvenimo būdas, iš vidaus kylantis dalykas, nereikalaujantis pastangų,“ – apie bardų muzikos meną kalbėdavo O. Ditkovskis. K. Smoriginas ne kartą buvo prisipažinęs: „Turiu automobilį, butą... Bet mano gitara man brangesnė“, o Neda kategoriškai teigia: „Neįsivaizduoju savęs kitoje erdvėje. Tai, kad turiu muziką, kad esu reikalinga žmonėms, kad galiu dainuoti, kad turiu sveikatos tai daryti <...> – visa tai ir leidžia man jaustis vienai iš laimingiausių.“

Nuoširdžiai įsimylėjusios dainą, trys žavios iškilios Lietuvos asmenybės gegužės 28 dieną ruošiasi surengti dar vieną nepakartojamą jaukų vakarą – kažkuo panašų į buvusius savo koncertus, bet subtiliai kitokį, nes kiekviena nuoširdžiai atliekama daina kiekvieną kartą skamba šiek tiek kitaip, kaip ji gali skambėti tiktai čia ir dabar.

Dvi gitaros, fleita, du vyriški ir vienas moteriškas balsas dovanos nuoširdžias dainas, kurioms suteikta galia įžiebti pavasarį po vėsiais bažnyčios skliautais, pažadinti širdis ir suteikti palaimą klausai...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją