Antrajame pusfinalyje pasirodė R.Kirilkino ir S.Jasevičiūtės, Merūno Vitulskio ir Jolantos Paulauskienės, Stano ir Šorenos, Daliaus Mertino ir Aušros Cicėnaitės duetai.

Pristatę po keturias gražiausias savo dainas, duetai sulaukė komisijos verdikto – daugiausiai balsų surinko A.Cicėnaitės ir D.Mertino duetas, antrieji liko S.Jasevičiūtė ir R.Kirilkinas, o paskutinieji bendru visų komisijos narių sutarimu pasiliko J.Paulauskienė su Merūnu. Paskelbus žiūrovų balsus paaiškėjo, jog finale nebepasirodys komisijos taip puikiai įvertinti Aušra ir Dalius bei didelių vilčių neturėję Jolanta su Merūnu.

„Žvaigždžių duetų“ antrajame pusfinalyje netrūko nuotaikingų svečių pasirodymų: Leonardas Pobedonoscevas su Evelina Anusauskaite pristatė kūrinį iš naujojo savo miuziklo „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera“, visuomet šypseną sukeliantis, tačiau projektą jau palikęs Artūro Orlausko ir Faros duetas nustebino itin šmaikščiais kostiumais, o svečių dainas baigė balsingas Vaidos Genytės ir Vaido Vyšniausko pasirodymas.

„Žvaigždžių duetų“ antrojo pusfinalio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją