Filmas buvo kuriamas labai subtiliais būdais - visi filmo kūrėjai savotiškai interpretavo ir kūrė eigoje. Filmas buvo permontuotas tris kartus, jo istorija nuo montažo kito, bet pagaliau filmas įgavo savo tikrovišką istoriją, rašoma kūrėjų pranešime spaudai.

„Tai istorija apie mus, norinčius gyventi aistringai, gražiai, jausti gyvenimo pilnatvę, imti iš gyvenimo viską, ką jis mums duoda. Tačiau dažnai gyvenimas pasiūlo tiesiog vienatvę ir nieko daugiau. Norėdami pabėgti nuo to vienišumo jausmo, mes tampame kerštingi ir pikti, mes ryžtamės dėl to net žudyti, mes tampame nekontroliuojami ir galime taškytis krauju aistringiau už žudikus. Tai verdantis kraujas mumyse, kuris neleidžia susitaikyti su praradimais ir savimi tokiais, kokie esame.
Kai kenčiame, neatsispiriame pagundai priversti kentėti ir kitus. Ir tai mums puikiai sekasi“, - sako kūrėjai.

Filmo režisierius – Romualdas Lavrynovičius, pagrindiniai aktoriai - Olga Generalova ir Jan Dravel, filmo kompozitorius – Andrius Račinskas.

Filmas "Kutenimai" kino teatruose planuoja pasirodyti rugsėjį - spalį.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją