„Man, kaip ir visiems kitiems, svarbu, kas valdys mūsų šalį. Turiu savo nuomonę, tai kodėl gi ne?“, - prie urnos laikydamas biuletenį voke šypsojosi jis.

Ruošiasi pasirodymui

„Labai stiprus pusfinalis, konkurentai stipresni, reikės šiek tiek paprakaituoti, - juokėsi neseniai tiesiogine to žodžio prasme lovoje prakaitavęs atlikėjas. – Labai tikiuosi, kad pateksiu į finalą, man atrodo, kad man ir mano šaliai to labai reikia“.

Paklaustas, ką veiks po pusfinalio, Sasha Son(g) atsakė: „Priklauso nuo rezultatų. Jeigu laimėsiu – gulsiu į lovą, nes manęs lauks finalas, jeigu ne – atvirkščiai, kažkur eisiu“.

Savo balsus Maskvoje atidavė ir kiti Lietuvos delegacijos nariai, o iškart po jų į štabą atvyko ir dizaineris Juozas Statkevičius, drąsiai rėžęs, už ką balsuos.

Netikėtai mieste jį prieš tai sutikusi Vachatangovo teatre pas režisierių Rimą Tuminą viešinti aktorė Valda Bičkutė paklausė, kur šis einąs, todėl sužinojusi, atskubėjo kartu. Ji pažadėjo, kad balsuoti paragins ir Vachtangovo teatro vadovą.

Čia pat su visais balsavo ir LR Kultūros etašė Maskvoje Juozas Budraitis.

Sasha Son(g) balsuoja:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją