Klubas.lt žiniomis, praeitą penktadienį Indrė buvo pastebėta vienoje populiarioje sostinės senamiesčio vyninėje nepažįstamo vaikino draugijoje. Pikti liežuviai plaka, jog tai ne šiaip sau pasisėdėjimas, o pats tikriausias skyrybų įrodymas. Neva tai Ramūno ir Indrės draugai jau seniai susitaikė su faktu, jog pora priėjo liepto galą.

Po dviejų nesėkmingų santuokų, atrodo, Ramūnas apie skyrybas nebenori šnekėti: „Visa tai tik paskalos ir blefas, viskas tarp mūsų su Indre yra gerai. Keliai mūsų kol kas neišsiskyrė, tiesiog žmonių santykiai būna permainingi. Žmonių bendravimas, kaip oras – šiandien jis geras, o ryt apsiniaukę ir lyja“.

Paklaustas, kokios gi to permainingo „oro“ prognozės ateičiai, vyras tikino visuomet galvojantis apie geriausią variantą: „Aš visada pozityviai žiūriu į ateitį, nes kitaip ir neįmanoma. Juk jei mes liūdėtume ir mėgautumėmės savo kančia, labai greitai joje ir sudegtume. Mūsų gyvenimas yra per daug trumpas, kad galėtume sau leisti parintis dėl kažkokių vienadienių keblumų. Kiekviena problema drauge yra ir nauja galimybė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją