Arūnas Sakalauskas dirba Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, vedė populiarias televizijos laidas. Jis buvo pirmasis garsios aktorės I. Dapkūnaitės vyras.

Straipsnyje rašoma, jog šiuo metu aktorius vyksta į darbą ne iš namų, o iš psichiatrijos klinikos. Jis gydosi pas psichiatrą ir negali ilgam išvykti iš klinikos.

„Mane išleidžia tik į darbą. Neapsieinu be gydytojų. Ateina toks metas, kai suprantu, kad nebesusitvarkau su savimi, ir vėl kreipiuosi į psichiatrą“, – pasakojo A. Sakalauskas laikraščiui „Ekspress-gazeta“.

Jolanta Dapkūnaitė, dabartinė aktoriaus gyvenimo draugė, DELFI paklausta apie susiklosčiusią situaciją, susilaikė nuo bet kokių komentarų: „Aš už jį negaliu kalbėti. Tokių dalykų už kitą žmogų pasakoti negaliu“.

Kaip Rusijos žurnalistams neva paaiškino 47 m. aktorius, krizės ištinka dėl nesaikingo alkoholio vartojimo. „Aktorystė – sunki profesija, kuriai reikia didelių nervų sąnaudų. Gerti vis tiek negalima, bet nieko negaliu su savimi padaryti“, – sakė jis.

Tuo tarpu A.Sakalauskas apie visa tai dabar kalba puse lūpų šypsodamas: „Rusų žiniasklaida iškraipė mano žodžius, aš tik kalbėjau, kad domiuosi psichiatrija. Kalbėjomės apie šiuos dalykus dar tuomet, kai turėjau bėdų su alkoholiu, o jie kažkaip paėmė ir iškraipė. Matyt kažkas blogai su rusų kalba arba man, arba jiems“.

„Dabar aš tiesiog domiuosi psichiatrija, analizuoju savo poelgius, kas, kaip ir kodėl. Aš privalau domėtis tokiais dalykais. Lietuvoje visi ir taip žinojo, kad turiu problemų, dabar tai jau uždaryta tema ir nenorėčiau, kad ji vilktųsi man iš paskos visą gyvenimą“, - DELFI sakė aktorius.

Straipsnis portale Dni.ru pasirodė antradienį, gegužės 12 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)