„Aš tikiu, kad Airijos lietuviai nemiegos, nes kiekvienais metais daug kas rengia vakarėlius, susirenkame visi kartu, tradiciškai balsuojame už Lietuvą, tikrai nepagailim ir tikiu, kad tie balsai iš Airijos keliaus į Lietuvą. O iš Lietuvos? Labai egoistiška būtų tikėtis, bet jeigu balsuosite, labai ačiū“, - siųsdama oro bučinį dėkojo A. Milerienė.

Pasak A.Milerienės, Airijos atstovėms taip pat teko susidurti su problemomis repeticijų metu, tačiau jos viliasi, kad iki pasirodymo viskas bus suderinta.

Grupės būgnininkė atviravo, kad nuo repeticijų ant jos rankų atsirado nuospaudos. Kadangi gyva muzika konkurso metu negalima, jai tenka būgnus mušti prie jų net neprisiliečiant, kaip ranka sustoja pora centimetrų virš jų arba sumažinta jėga.

Namuose su vaikais palikusi vyrą, žinomą grupės „Airija“ vokalistą Nojų Milerį, Asta, nors ir tausodama jėgas pasirodymui, spėja sudalyvauti vietiniuose vakarėliuose.

„Jie labai smagūs, visos šalys rengia šaunius vakarėlius, iš tikrųjų, smagu būti čia ir sudalyvauti juose, o Maskva šiek tiek šaltoka, žmonės šalti, nedraugiški, griežti. Po Airijos tikrai pajutau skirtumą”, - šypsojosi A. Milerienė.

Interviu su Asta:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją