Kukliame priėmime pasirodė tik kaimyninės Latvijos atstovas Intars Busulis, iš Airijos atskridusi Asta Milerienė su grupe „Sinéad Mulvey&Black Daisy“ bei Lenkijos dalyvė Lidia Kopania. Tiesa, šį vakarą gyvai skambėjo tik viena daina – Sashos Son(g).

Lietuvos ambasadorius Antanas Vinkus pasveikino visus latvių, estų ir prancūzų kalbomis, padovanojo visiems rusiškas eiles ir palinkėjo Dimai Šavrovui sėkmės.

Sėkmės dainininkui linkėjo ir vakarėlyje pasirodęs Juozas Statkevičiuis ir Andželika Cholina. Trečiadienį Vachtangovo teatre bus pristatytas jos spektaklis.

Pasak „Eurovizijos“ koordinatoriaus Jono Vilimo, lietuviai dažniausiai neorganizuoja prisistatymo vakarėlių, šį kartą pristatymą surengė Lietuvos ambasada Rusijoje. Prieš Sashą Son(g) savo pristatymą „Eurovizijoje“ buvo surengę „Laura & The Lovers“ Kijeve.

Ypatingą prisistatymo vakarą dieną prieš savo pasirodymą – gegužės 13 d. žada Rusijos atstovė Anastasia Prikhodko, kurioje pasirodys ir Sasha Son(g). Manoma, kad čia bus susirinkęs ir visas Rusijos šou verslo elitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją