Jau šį šeštadienį, gegužės 16 d., išskirtinę muziką grojanti LR radijo programa ir galybę elektroninės muzikos žvaigždžių į Lietuvą atvežęs klubas „Gravity“ pakvies į savo pirmą bendrą renginį. Bene meniškiausioje šio savaitgalio Lietuvos diskotekoje susijungs 4 meno šakos: modernus šokis, dailė, video menas ir muzika.

Svarbiausiu renginio muzikiniu koziriu taps klube „Gravity” daug metų negirdėta ir nematyta grupė „Pieno Lazeriai”. Du nuostabius albumus labai populiarios Vokietijos grupės „De Phazz” įrašų kompanijoje išleidę linksmieji „lazeriai“ „Opus 3 Sintezei” dovanos savo beveik valandos trukmės koncertą.

Debiutinį savo koncertą šiame sostinės klube surengs net dviejų alternatyviosios muzikos apdovanojimų statulėlių laimėtojai „Make It Real Project”.

Kasdien vis populiaresnė ir labiau pastebima šešių žmonių grupė groja trip hop, nujazz, elektronikos muziką. „M.I.R. - tai lėta ir gili muzika, kurios pagrindas yra klasikinė būgnų, bosinės ir akustinės gitarų kombinacija sumaišyta su elektroniniais garsais bei šiek tiek paskaninta skrečo beprotybe. Tada ant pačio viršaus užliejamas unikalaus moteriško vokalo glajus”, - taip save prisistato patys atlikėjai.

Pirmą kartą „Gravity“ scenoje išgirsime ir žurnalo „Pravda” šių metų naujokų apdovanojimuose bent 500 gerbėjų susiradusius „The Breezebloxxx”. Naują duetą iš Klaipėdos kai kas jau spėjo pakrikštyti lietuviškaisiais „Justice” ar „Daft Punk”. Energingos šokių muzikos grupė scenoje pasirodys kartu su charizmatiško ir labai populiaraus aktoriaus-šokėjo Gyčio Ivanausko šokio teatru. Bus labai įdomu ir kitaip!

Šį šeštadienį į „Gravity” užsukusius „Opus 3” klausytojus pirmiausia pasitiks dailei neabejingų žmonių per visą dieną nupiešti paveikslai, skirtingomis temomis - muzika, radijas, vakarėliai. Bet tai dar ne viskas - video projekcijas kurs menininkų komanda „We Are TV“, o naujausia elektronine šokių muzika dalinsis didžėjai Fresh T ir Split Pulse.

„Visi atėję į „Opus 3 Meno Sintezių“ renginį, pateksite į parodą, koncertą ir dar šokio spektaklį. Tai neabejotinai meniškiausias šio savaitgalio renginys, jeigu ne visoje Lietuvoje tai tikrai sostinėje”, - organizatorių pranešime spaudai sako „Opus 3“ laidų vedėjas Richardas Jonaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją