Naujausioje “Praktikos” pavasario kolekcijoje puikiai dera ne tik praktiškumas, elegantiškumas, amžinai vertinama klasika, bet ir žaismingumas, nuotaikingos detalės ir aksesuarai. “Praktikos” stilistai kolekcijos esmę vienu sakiniu apibūdina taip: “elegantiški rūbai praktiškai moteriai”. Gražių, stilingų ir madingų rūbų “Praktikos” parduotuvėse rastų įvairaus amžiaus moterys ir merginos.

Naujasis drabužių parduotuvių tinklas “Praktika” savo pirkėjus pasirengęs įsupti į patogius, jaukius, seksualius arba dalykiškus drabužius, skirtus įvairioms progoms: kasdieniniam nešiojimui, oficialiems darbo susitikimams, iškilmingoms progoms.

“Praktika”, kaip teigia jos vadovai, turės ką pasiūlyti ir vyrams. Tikimasi, kad vyriškiams patiks klasikiniai, kokybiški ir nelabai brangūs drabužiai.

Lietuviškas prekes pamėgę pirkėjai ypač turės ką pasirinkti – net 80 proc. viso asortimento pagaminta Lietuvoje. “Praktika”- kol kas vienintelis parduotuvių tinklas, kurio didžiąją dalį sudaro lietuviška produkcija. Tai išskirtinis šio tinklo bruožas.