Albumas skamba kiek kitaip, jis gyvesnis, mažiau elektronikos, naujai interpretuojama grupės kūryba ir albumo skambesyje juntama didelė bigbendo įtaka: tarsi Vokietijos nacionalinės radijo stoties „Hessischer Rundfunk“ bigbendo kolektyvas ir jo vadovas p. Jörg Achim Keller grodami ironiškai šypsotųsi, rašoma organizatorių „Medusa Concert“ pranešime spaudai.

Grupės prodiuserio Pit Baumgartner nuomone, „Big“ reiškia kažką panašaus į „Atgal į ateitį“ – tam tikrą laikmečio juostą tarp unikalių pasaulio garsų.

„De Phazz“ – grupė, pakeitusi džiazo sampratą ir sugrąžinusi jį į šokių muzikos klubus, kavines ir barus, kazino bei radijo stočių topus. Grupės kuriamo skambesio neįmanoma apibrėžti konkrečiu mums suprantamu stiliumi, jame susilieja visa jų gama nuo acid jazz iki drum`n`bass, nuo hiphopo iki lounge.

„De Phazz“ - downtempo jazz muzikos projektas, įnešęs į konservatyvią džiazo sceną modernaus didžėjų plokštelių brūžinimo – „skrečo“, soul, triphopo, drum`n`bas ir lotynų muzikos elementų.

1997 metais grupę surinkęs ir kiekvienam projektui suburiantis naują muzikantų komandą „De Phazz“ įkūrėjas ir prodiuseris Pitas Baumgartneris klausytojams pristatė jau 7 albumus. Jų muzika nuolat puikuojasi populiariausių hitų dešimtukuose, albumai apdovanojami „Echo“ – vadinamaisiais vokiškaisiais „Grammy“, o populiariausi kūriniai įtraukiami į įvairiausius lounge muzikos rinkinius.

Gyvi grupės koncertai visada garantuoja puikų vokalą, skoningą instrumentinę muziką ir įspūdingą šou.

Ne vienam tradicinio džiazo atlikėjui toks požiūris tikrai nebuvo priimtinas, tačiau milijonai muzikos klausytojų būtent „De Phazz“ dėka išgirdo džiazą ir pradėjo juo domėtis.

Nereikia kalbėti apie muziką, ją reikia jausti... Toks grupės šūkis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją