Taip pat vėl kviesime prie kavos puodelio pabendrauti su mylimais solistais S. Stonyte, E. Seiliumi, I. Linaburgyte, A. Malikėnu (susitikimai vyks Marmurinėje teatro fojė 12–16 val.). Antrojo premjerinio „Traviatos“ spektaklio žiūrovų lauks staigmena – momentinė loterija su maloniais ir saldžiais teatro prizais.

Jau trečius metus švęsdamas Europos operos dieną, teatras kviečia į šventę ir mažuosius savo lankytojus, jiems skirdamas Mažųjų dieną – gegužės 10-ąją, sekmadienį, ir specialų renginį. Tądien taip pat vyks teatralizuotos ekskursijos (10 ir 14 val.), skirtos specialiai mažiesiems.

O nuo 12 val. visų apsilankiusių laukia ypatinga programa Kamerinėje salėje bei momentinė loterija su linksmais ir skaniais prizais! Šventinį renginį pradės vaikų operos studijos „Mes žaidžiame operą“ auklėtiniai, vadovaujami A. Celiešiaus ir I.Šinkūnienės, vėliau bus parodytas improvizuotas koncertinis operos „Buratinas“ ištraukų atlikimas, kuriame dalyvaus operos solistai K.Alčauskis, V.Bagdonas, R.Šilinskaitė, R.Urbietis, L.Jonutytė, A.Malikėnas, E.Klivickaitė ir dirigentas M. Staškus.

Po jo publikai bus pristatyta „Buratino“ kompaktinė plokštelė, o patys operos herojai Raudonojoje fojė apdovanos vaikų piešinių konkurso „Aš žaidžiu operą“ laimėtojus. Prizus įsteigė šventės rėmėjas leidyklos „Alma littera“ Knygų klubas.

Abi dienas teatro svečius ir žiūrovus aptarnaus spektaklių veikėjų kostiumais pasipuošęs aptarnaujantysis personalas ir savanoriai. Atvykusieji į šventę galės apžiūrėti Europos operos teatrų žemėlapį, specialiai šiai progai organizuoto vaikų piešinių konkurso „Aš žaidžiu operą“ darbus, ypatingą operai skirtą parodą Raudonojoje fojė, žurnalo „Bravissimo“ stendą ir stebėti vaizdo įrašą, kuriame Europos operos teatrų atstovai pasakoja, kokius renginius operos gimtadieniui yra parengę jų teatrai.

Šventinę Europos operos dienos dvasią primins ir prekybos centro „Europa“ trečiajame aukšte iki gegužės 11 d. veiksianti žurnalo „Bravissimo“ plakatų paroda.

Ekskursijoms būtina iš anksto registruotis teatro informacijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją