Prieš dvejus metus pilną klubą pririnkęs Makoto ir MC Deeizm sugrojo bene ilgiausią svečių setą per visą „Gravity“ istoriją. Jie grojo iki pusės šešių, net dviem su pusę valandos viršydami sutartą grojimo laiką.

Dar kartą į Vilnių grįžtančiam japonui ir britei už pulto talkins „Zip FM“ radijo laidos „Amenų Broliai“ bei renginio šeimininkas JaZzy ir Red1 iš komandos „Full Flavour“.

Visiškai skirtingi, bet dar įdomesni

Drum'n'bass diskžokėjaus bei prodiuserio Makoto bei MC Deeizm pora lyg rytietiškas In-Jang simbolis. Tai mažai kalbantis, nedrąsus Makoto, kuris savo drum'n'bass ritmus sujungia su charizmatiška, aistras kaitinančia ir nenuilstančia vokalo virtuoze MC Deeizm. Kiek stačiokiška reperė nevengia kartais net riebiai nusikeikti. Jie visiškai skirtingi, tačiau vienas kitą papildydami jie tampa labai įdomia ir išskirtine komanda.

Buvęs garsiosios LTJ Bukem įrašų kompanijos „Good Looking Records“ narys Makoto yra didžiausia visos Azijos drum'n'bass žvaigždė. Todėl natūralu, kad Makoto yra nuolatinis pagrindinių viso pasaulio drum'n'bass renginių bei elektroninės muzikos festivalių dalyvis, o jo vardas plakatuose rašomas vienodu dydžiu kaip ir LTJ Bukem, Goldie, Andy C ar Roni Size, rašoma klubo pranešime.

Grojimas iki kol užsidegs šviesos

„Ar žinai, kaip turėtų atrodyti tobula drum‘n‘bass kompaktinė plokštelė? Vienoje pusėje turėtų būti LTJ Bukem su MC Conrad, o kitoje Makoto su MC Deeizm. Tai - dvi nepakartojamos muzikinės poros. Kartą Lietuvoje viešėję ir sumušę klube „Gravity“ grojančių svečių laiko rekordą, Makoto su Deeizm nelipo nuo scenos iki pat šviesų užsidegimo. Kokiame dar drum‘n‘bass vakarėlyje taip yra buvę? Man siaubingai norisi, kad tai pasikartotų“, - apie pirmąjį svečių pasirodymą pasakoja JaZzy.

Per beveik 15-os metų karjerą Japonijos drum‘n‘bass ambasadorius išleido per 20 vinilų, kelis labai perkamus albumus, tačiau, svarbiausia, kad prisidėjo prie tokių drum'n'bass klasika tapusių kompiliacijų kaip „Earth“ bei „Progression Sessions“ išleidimo. Populiariausią savo įrašą „Progression Sessions 9 - Japan Live“ Makoto įrašė būtent kartu su savo nuolatine scenos kolege MC Deeizm.

Su ja drum'n'bass žvaigždė jau aplankė absoliučiai visus žemynus (nebuvo tik kosmose), o šį ketvirtadienį antrą kartą atkeliaus ir į Lietuvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją