Paklausta, kokių dovanų labiausiai laukia, Eglė tikino norinti tik vieno dalyko: „Labiausiai noriu, kad mane jaustų, o kai artimas žmogus tave jaučia, jis kuo puikiausiai žino, ką padovanoti“.

Paprašyta prisiminti įspūdingiausią gimtadienio šventimą, aktorė nė nesvarsčiusi mintimis sugrįžo porą metų atgal ir papasakojo 33-ojo gimtadienio įspūdžius: „Prieš porą metų mes surengėme laibai nuotaikingą kurtizanių vakarėlį. Susigalvojome tokią temą, pasipuošėme ir gerai pašėlome su mergaitėmis. Viskas vyko Klaipėdoje – buvo labai labai smagu“.

Pasak Eglės, prieš gimtadieninė depresija jos nekamuoja, tačiau moteris sapnuoja keistus sapnus: „Depresijos tikrai nėra, bet jautrumas kažkoks padidėjęs. Keisti sapnai ir nuojautos puola, bet tai yra normalu, taip visuomet būna prieš gimtadienį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją