Ir taip, ir ne. Kaip atslenkančios depresijos ignoravimas, ši kruopščiai kurta, gausiai aksesuarais papildyta kolekcija skirta įkvėpti daugiau moteris, o ne ilgakojes paaugles. Prieš tai buvusios Louis Vuitton kolekcijos blaškėsi tarp neįpareigojančio ir išskirtinio aukštojo stiliaus (kaip kad praeitojo sezono aštuoniasdešimtųjų repriza). Šioji – su galybe mažyčių lengvabūdiškų sijonėlių,
obio
tipo suveržtų juosmenų, žvilgių megztinių, švarkų plačiais pečiais ir elegantiškų plačių kelnių – galėjo sugundyti kiekvieną.

Kolekciją jungė gražus troškimas papuošti ir nuskaidrinti sunkius laikus. Tai buvo daugiau siūlymas, nei tema, bet galėjai pajusti kažką iš karo laikų Paryžiaus moterų drąsaus žavesio: Deco eros paletė, praturtinta metaliko ir kristalų spindesiu; kaprizinga elegancija; pabrėžtų pečių palaidinės ir elegantiškos kelnės aukštu liemeniu tikroms damoms.

Ir dar buvo pribloškianti įvairiausių aksesuarų gausa. Genčių meno užuominos – vėriniuose, auskaruose, apyrankėse, nuostabiuose bateliuose, puoštuose plunksnomis ir plastikiniais abstrakčių Afrikos veidų koliažais. Grįžo prabangios rankinės: malonios liesti, spindinčios įvairių medžiagų deriniais – zomša, metaliku, pitonu, leopardo raštais. Beveik genialu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją