Filė pabarstykite druska ir pipirais. Pakaitinkite sviestą pakankamai didelėje keptuvėje, kad tilptų žuvies gabalėliai. Kai įkais, sudėkite filė ir kepkite apie 5 minutes. Tuomet gabalėlius sudėkite į atskiras lėkštes arba į pakaitintą lėkštę.

Pusę citrinos supjaustykite gabalėliais, kitą pusę išspauskite.

Į keptuvę supilkite vyną, citrinos sultis ir žieveles, užvirinkite. Supilkite grietinę ir krapus, kaitinkite, kol padažas ims tirštėti. Pagardinkite druska ir pipirais, pašlakstykite padažu žuvį. Patiekite iškart, papuošę citrinos gabalėliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją