Iš pradžių šios sunkelės buvo tik ilgos – tai atsispindi ir jų pavadinime: cheongsam išvertus iš kinų kalbos reiškia “ilgą suknelę”. Tačiau mados kūrėjai, kaip žinia, mėgsta savaip perkurti ilgaamžes tradicijas ir papročius. Ir štai išgarbintas mini ilgis pakenkė visiškai konservatyvios suknelės reputacijai: jausmingos, tačiau skaisčios ir nekaltos kiniškos suknelės linijos, atrodo, visiškai neteko nekaltumo pojūčio.

Balenciaga “kiniška” mini suknelė pasiūta iš gabalėlio spalvoto trikotažo, o Gucci – iš susiūtų į vieną siaurų šifono juostelių, o po to jau išdažytų rankų būdu. Blumarine ir Roberto Cavalli odiniai ir atlasiniai drabužiai papuošiami mažu puošniu sijonėliu, glaudžiai priglundančiu prie klubų ir išsiskiriančiu grasinamai ilgu skeltuku.

Atrodo, kad šį pavasarį ir vasarą visiškai nutrumpinta kiniška suknelė be didelių sunkumų pakeis kiekvienos moters privalomą turėti atributą – mažą juodą suknelę. Būtent todėl ir pavadinsime naująjį mados produktą “maža kiniška suknele”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją