Beveik trečdalį iš 100 Saint Laurent modelių sudarė kostiumai – kai kurie su tiesiomis kelnėmis, kiti su griežtų formų sijonais, tačiau visi tobulai sukirpti ir suderinti su neįkyriais švarkais ir palaidinėmis. Kokteilių valanda pateikė šiokią tokią staigmeną: sujuostos diržais, sniego baltumo, laukinės anties mėlynumo ir vilkdalgių spalvos krepo suknelės delikačiai apdengė kūno linijas, pabrėždamas kiekvieną vingį ir judesį.

Diena tapo vakaru, kai ant podiumo pasirodė spalvingai citrinų, mandarinų ir vyšnių ornamentais siuvinėti ansambliai, o satino smokingai ir juodi sijonai aukštu juosmeniu suteikė dramatišką atsvarą. Žinoma, galima buvo rinktis ir iš tų žavingų, neabejotinai Saint Laurent vardu pažymėtų vakarinių drabužių: pažiūrėkime į tamsiai mėlyną, grindis siekiančią krepo suknelę, prie jos ant pečių uždėtas purus baltas kailis, flamenko įkvėptus ciklamenų raukinių krioklius ir pasirodymą užbaigusią siuvinėtą blizgučiais organzos suknelę.

O ką gi dėvi Saint Laurent nuotaka? Tik ne šleifą ir tiulį (juk galiausia Saint Laurent yra tas dizaineris, kuris feminizmą pavertė ypač prabangiu). Medaus mėnesiui ji išsiruošia dėvėdama puikiai prie kūno prigludusį, visapusišką šampano spalvos kostiumėlį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją