Tą kartą K. Rimdžius sakė, jog tokį „šou“ (kaip M. Petruškevičius pakeis L. Graužinienės stilių) stebės sėdėdamas pirmose eilėse, o į tai M. Petruškevičius atsikirto netiesiogiai pavadindamas Kęstą Rimdžių jam „iš paskos besivelkančiu stilistu“.

Po šių replikų kolegos nebendravo, o „Mados infekcijos“ renginyje, kur abu dalyvavo, tik persimetė piktais žvilgsniais.

Vis dėlto daugelio nuostabai Kęstutis Rimdžius praėjusio šeštadienio vakarą pasirodė naktiniame klube „Pacha“, kur Mantas šventė savo 25-ojo gimtadienio puotos tęsinį. Galbūt M. Petruškevičiaus jubiliejus sutaikė stilistus?

Klubas.lt primena, jog garsųjį šeštadienį, kuomet vyko iškilmingas M. Petruškevičiaus gimtadienis, stilistai akis į akį turėjo galimybę susitikti net kelis kartus – pirmoje dienos pusėje bendrovės „Fashion Gates“ valdomose prabangiose „Vilniaus vartų“ parduotuvėse buvo pristatytos pavasario-vasaros mados tendencijos – pristatymas virto savotiškomis stilistų Eglės Mickevičienės, Kęstučio Rimdžiaus ir Manto Petruškevičiaus varžytuvėmis.

Kiekvienas stilistas iš naujų kolekcijų išsirinko labiausiai jų braižą atitinkančius dienai, vakarui ir nakčiai skirtus drabužius, kuriais aprengtus manekenus vertino lankytojai, na, o susumavus visus balsus, paaiškėjo, jog K. Rimdžius tapo absoliučiu nugalėtoju.

Vakarėjant K. Rimdžiaus ir M. Petruškevičiaus su E. Mickevičiene keliai išsiskyrė. M. Petruškevičius su kolege Egle išskubėjo ruoštis gimtadienio puotai „Stikliuose“. E. Mickevičienė, nors ir nėra geriausia M. Petruškevičiaus bičiulė, į prabangų vakarėlį buvo pakviesta, tačiau K. Rimdžius kvietimo negavo.

Vis dėlto vėlų šeštadienio vakarą Kęstutis atsidūrė ten, kur vyko Manto gimtadienio pratęsimas. Paklaustas, ar jį į klubą atviliojo M. Petruškevičiaus gimtadienio puota, K. Rimdžius tvirtai purto galvą: „Ne, ne, nebuvau nei „Stikliuose“, nei vakarinėje dalyje. Manęs niekas ir nekvietė, apie jokius pakvietimus su Mantu nebuvo kalbėta ir nežinau, kodėl ir turėtų kviest, nes bendrose kompanijose nesėdim, apskritai nelabai bendraujam, tai aš tiesiog jį pasveikinau SMS žinute – realiai, kiek aš žinau žmogų, tiek aš jį ir gerbiu“, - sakė į naktiinį klubą „Tabami goes Robbie Williams“ projekto atviliotas stilistas. Tiesą, tą patį vakarą klube savo gimtadienius šventė ir dainininkai Elena Puidokaitė-Atlanta bei Aras Vėberis.

Nuo žiniasklaidos klausimų pervargęs M. Petruškevičius patikino, jog K. Rimdžiaus į daugiau nei šimtą Lietuvos žvaigždžių vienoje vietoje subūrusią gimtadienio puotą nepakvietė, bet apie gautą nuoširdų K. Rimdžiaus pasveikinimą telefonu kalbėti nesiryžo, tačiau fakto nepaneigė.

Fotogalerijoje - akimirkos iš K. Rimdžiaus ir M. Petruškevičiaus gyvenimo

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją