Estija, "Meistriliiga", 4 turas

"Tallina Kalev" 2 - 4 Narvos "Trans"

Trečiąją pergalę Estijos čempionate šeštadienį iškovojo dvejų lietuvių atstovaujamas Narvos "Trans" klubas. V. Čepauskas pelnę trečiąjį įvartį, taip savo komandai leido susigtrąžinti pranašumą (3:2). Tomas Rimas ant vejos taip pat praleido visas 90 minučių.

Silamajės "Kalev" 0 - 1 "Kuressaare"

Po puikaus starto kiek aprimo "lietuviškoji" "Kalev" ekipa, kuri šį kartą pripažino varžovų pranašumą ir prarado lyderės poziciją. Eimantas Valaitis, Gvidas Grigas, Vilius Lapeikis ir Vitalis Stankevičius rungtyniavo be keitimų, o Nerijus Mačiulis vėl liko tarp atsarginių.

Čekija, "Gambrinus" lyga, 21 turas

Libereco "Slovan" 2 - 1 "Bohemians"

Vos 83-ąją minutę pergalingą įvartį pelnė šeimininkai iškovojo jau dešimtąją pergalę šiame sezone ir vis dar kovoja dėl antrosios vietos turnyro lentelėje. Tomas Radzinevičius aikštėje pasirodė 90-ąją minutę. Čempionate "Slovan" futbolininkai šiuo metu žengia treti.

Vengrija, "Soproni Liga", 18 turas

Dėro ETO 1 - 1 "Kaposvar"

23-ąjį tašką iškovojo Lietuvos rinktinės saugo Lino Pilibaičio atstovaujamas ETO klubas. Kaip įprasta, lietuvis rungtyniavo be keitimų. Čempionate ETO pakilo į dešimtąją vietą.

Latvija, "Virsliga", 2 turas

Rygos "Skonto" 1 - 0 Ventspilio "Tranzits"

"Tranzito" sudėtyje šeštadienį debiutavo buvęs Lietuvos rinktinės vartininkas Mindaugas Malinauskas. Lietuvis ne kartą ir ne du gelbėjo savo komandą nuo įvarčio, tačiau šalies vicečempionai jauniems ir ambicingiems svečiams pasirodė per "kietas riešutėlis". Šiame mače be keitimų žaidė ir buvę "Šiaulių" žaidėjai Ivanas Lukjanovas ir Nauris Bulvitis.

Liepojos "Metalurgs" 4 - 0 Rezeknės "Blazma"

Nugalėtojų gretose vienas geriausių žaidėjų buvo visas 90 minučių aikšteje praleidęs Tomas Tamošauskas, kuris taip pat uždirbo ir 11 metrų baudinį. Tai buvo antroji "Metalurgo" pergalė šiame sezone.

Lenkija, "Ekstraklasa", 21 turas

Lodzės "LKS" 2 - 0 Belchatovo "GKS"

Skaudžią nesėkmę patyrė Lodzės "LKS" futbolininkai, tarp kurių ir du lietuviai. Nors šeimininkai atrodė geriau, savo progas išnaudojo tik "GKS" ir taip iškovojo tris taškus. Tadas Papečkys žaidė visą mačą, o Nerijus Radžius buvo pakeistas 82-ąją minutę.

Chožuvo "Ruch" 0 - 1 Vodzislavo "Odra"

Pirmą kartą vilkėdamas "Odra" marškinėlius "Ekstraklasa" rungtynėse be keitimų žaidė Deivydas Matulevičius, o komanda šventė pergalę. Turnyrinėje lentelėje "Odra" yra 14 ir vis dar kovoja dėl išlikimo.

Lenkija, I lyga, 21 turas

Katovicų GKS 1 - 1 Plocko "Wisla"

Iš dešimčia vietų aukščiau žengiančios "Wisla" komandos taškus sugebėjo atimti veterano Gražvydo Mikulėno atstovaujama GKS ekipa. Puolėjas iš Lietuvos ant vejos po keitimo žengė 90-ąją minutę. Turnyro lentelėje "GKS" vis dar yra paskutinėje vietoje.

Stalova Volos "Stal" 3 - 0 Kielcų "Korona"

Triuškinančią pergalę šventė Pauliaus Paknio atstovaujamas Stalova Volos "Stal" klubas, kuris be didesnių problemų sutriuškino "Korona" klubą. Lietuvis po keitimo aikštėje pasirodė pačioje mačo pabaigoje - 89-ąją minutę.

Kazachstanas, "Superliga", 3 turas

"Aktobe" 3 - 1 Pavlodaro "Irtyš"

Po trijų turų ir toliau be taškų lieka "Irtyš" su Laurynu Rimavičiumi. Po diskvalifikacijos lietuvis sugrįžo į aikštę ir rungtyniavo be keitimų, tačiau nuo pralaimėjimo prieš čempionus jo komandos tai neišgelbėjo.

Rumunija, "Liga 1", 20 turas

Medijašo "Gaz Metan" 1 - 0 Uržičenio "Unirea"

Tik ketvirtajame mače po žiemos pertraukos varžovams pagaliau pavyko įmušti įvartį į Giedriaus Arlauskio ginamus vartus. "Unirea" nuo lyderių vis dar atsilieka vos tašku.

Rusija, "Premier" lyga, 2 turas

"Moskva" 0 - 0 Grozno "Terek"

Lietuvos nacionalinės rinktinės ir "Moskva" klubo žaidėjas Edgaras Česnauskis vėl rungtyniavo visą susitikimą ir buvo vienas pastebimesnių žaidėjų.

Ukrainos "Vyscha" lyga, 20 turas

"Lvov" 1 - 2 Zaporožės "Metalurg"

Jau antrose Ukrainos čempionato rungtynėse Mindaugas Kalonas, vilkėdamas "Metalurg" klubo aprangą, aikštėje išbuvo visas 90 minučių ir savo aktyvumu padėjo komandai iškovoti svarbią pergalę.

Šis laimėjimas "Metalurg" leido pakilti į šeštąją vietą Ukrainos čempionate. Tačiau nuo penktoje vietoje esančios "Vorskla" ekipos Zaporožės komandą skiria septyni taškai.

Vokietija, Bavarijos "Oberliga", 22 turas

"FSV-Erlangen-Bruck" 1 - 1 Raino TSV

Buvęs Lietuvos rinktinės futbolininkas Andrius Gedgaudos TSV klubo gretose žaidė iki pertraukos. Turnyro lentelėje Raino TSV užima vos 17-ąją poziciją.