Pagrindinis šio susitikimo laikas baigėsi be įvarčių, o po pratęsimo rezultatas buvo lygus - 1:1.

"Lille" ekipa pirmavo po Michelio Fernandeso Bastoso (105 min.) įvarčio, tačiau jau po penkių minučių Emersonas (110 min.) pasiuntė kamuolį į savo vartus.

Beje, rungtynes komandos baigė nepilnų sudėčių: šeimininkų gretose raudona kortelė buvo parodyta Alexandre'ui Bonnet (36 min.), o svečių ekipoje iš aikštės buvo pašalinti Ludovicas Obraniakas (32 min.) ir Yohanas Cabaye (87 min.).

Kitame ketvirtfinalio mače "En Avant Guingamp" futbolininkai svečiuose 3:1 (1:1) nugalėjo kitą II lygos vienuolikę "CS Sedan Ardennes".

Ir šiame susitikime šeimininkai pirmavo po Alexiso Allarto (18 min.) taiklaus smūgio, tačiau svečiai dar iki pertraukos išlygino rezultatą, o antrajame kėlinyje pelnė dar du įvarčius.

Du įvarčius "En Avant Guingamp" komandai, kuri rungtynes baigė be pašalinto Bakari Kone (58 min.), pelnė Ribeiro Eduardo (38 ir 75 min.), vieną - Wilsonas Oruma (63 min.).

Trečiadienį kitose ketvirtfinalio rungtynėse "Grenoble" futbolininkai susitiks su "Monaco" vienuolike, o "Stade Rennes" klubas priims III lygoje rungtyniaujančią "Rodez Aveyron" ekipą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją