Pirminiais policijos duomenimis, nenustatyti asmenys paleido ugnį į 25 metų 206 cm ūgio puolėjo automobilį ir bent dvi kulkos mašiną kliudė.

Viena kulkų sužeidė C. Landry į koją, teigė N. Levisas. Anot jo, C. Landry buvo suteikta pagalba ir jis paleistas iš ligoninės.

Vis dėlto vėliau pareigūnai patikslino nusikaltimo versiją. Pasak jų, C. Landry papuolė į avariją, kai į jo SUV automobilį rėžėsi kita mašina. Krepšininkas išlipo apžiūrėti nuostolių ir buvo peršautas į koją kito avarijos dalyvio. Pastarasis po incidento pasišalino, o C. Landry iškvietė policiją.

Dar pirmadienį krepšininkas žaidė rungtynes Naujajame Orleane, kur jo komanda 95:84 įveikė vietos „Hornets“, o sunkusis krašto puolėjas per 23 minutes pelnė 12 taškų.

Komandos atstovų teigimu, dar nėra aišku, kaip incidentas paveiks C. Landry karjerą. Krepšininkas „Rockets“ ekipoje ir NBA žaidžia tik antrą sezoną ir per rungtynes vidutiniškai pelno po 9,3 taško. Jo metinė alga - 3 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją