Žurnalo TM ("Technika mums") organizuojamas renginys PC „Rimi Hypermarket“ (Savanorių pr.) automobilių stovėjimo aikštelėje prasidės 11 val.

Renginyje svečiai turės progą iš arti susipažinti su teste išbandytais naujausiais automobiliais: „Chevrolet Aveo“, „Citroėn C5“, „Fiat 500“, „Honda Accord“, „Jaguar XF“, „Opel Insignia“, „Peugeot Partner Tepee“, „Renault Megane“, „Seat Ibiza“, „Škoda Superb“, „Subaru Impreza“, „Suzuki Splash“, „Toyota Avensis“ ir „Volkswagen Golf“.

Norintieji išbandyti automobilius, turi užpildyti žurnalo svetainėje esančią anketą. Burtų keliu bus išaiškinti 34 laimingieji, kurie ir susirungs TM slalomo rungtyje.

Taip pat bus galima apžiūrėti ir specialiąją techniką: naujus transporterius „Sisu“ ir tanketes „M113“, ugniagesių gelbėtojų ir pasieniečių įrangą. Renginyje taip pat bus pristatyti kranai, motociklai, keturračiai, vandens motociklai ir kita technika.

Kas yra „TM didysis testas?“

Kiekvienais metais parenkami populiariausi ir naujausi automobilių modeliai. Daugiau kaip dviem savaitėm jie išvyksta į Suomiją, už poliarinio rato. Juk žiemą lengviausiai atsiskleidžia automobilių valdymo ar konstrukciniai pranašumai ir trūkumai.

Šiais metais atšiauriausiomis sąlygomis Laplandijoje buvo išbandyti ir palyginti visų automobilių važiavimas greitkeliu, valdymas, stabdžiai, degalų sąnaudos, sukibimas su įvairia kelio danga, žibintai ir matomumas, šildymo prietaisai ir kita įranga.

Kuris automobilis geriausiai pasirodė didžiajame teste, sužinosite atėję į renginį, kuriame bus pristatyti visi teste dalyvavę automobiliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją