Anot "Krasta Auto" direktoriaus Nerijaus Pacevičiaus, šis naujausias dviduris BMW rodsteris tikrai sudomins mėgstančius komfortabilų sportinį vairavimą. "Nuimamu stogu rodsteris įkūnija visas komfortabilumo ir sportinio automobilio savybes. Esu tikras, kad netrukus Lietuvos keliuose išvysime pirmuosius Z4 modelius", - teigia atstovybės vadovas. Šiuo metu Lietuvos keliais jau važinėja naujausi BMW rodsteriai Z3 ir Z8.

"BMW Z4" - jau ketvirtasis sportinės BMW serijos Z modelis. Ši serija buvo pradėta leisti 1986 metais. Pirmuosius rodsterius "BMW Group" pagamino dar 1936 metais. Z4 montuojami 3 ir 2,5 litro tūrio, šešių cilindrų varikliai (192 ir 231 AG), leidžiantys pasiekti net iki 250 km/h greitį.

Visai pasaulio rinkai skirtas Z4 yra gaminamas BMW priklausiančioje Spartanburgo gamykloje, JAV. Pietų Karolinoje įsikūrusioje gamykloje yra gaminamas ir sėkmingai Lietuvos rinkoje debiutavęs "BMW Group" visureigis X 5. "Krasta Auto" duomenimis, Lietuvos rinkoje naujų BMW prekinio ženklo automobilių pernai buvo parduota daugiau nei 150 šimto modelių, tarp jų vieni populiariausių buvo 3 klasės BMW modeliai ir išskirtiniai X5 visureigiai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją