„Tai vyksta Astos iniciatyva. Per prievartą žmogaus nesulaikysiu. Nors šeima man yra didelė vertybė. Nesitikėjau, kad po vestuvių žmogus gali taip greitai pasikeisti. Iki šiol nesuprantu, kodėl tas pokytis įvyko“, - sako koncerno „Ranga Group“ prezidentas.

„Būna, kad gyvenime padarai klaidų, bet tai suvoki pernelyg vėlai. Dabar pagalvoju, kad mes su vestuvėmis, greičiausiai, paskubėjome. Po septynerių metų draugystės išgyvenome gilią krizę. Ilgai svarstėme, ką toliau daryti. Sutarėme, kad viską užmirštame ir gyvename toliau. Deja, pasirodo, ne viskas taip paprasta. Mūsų jausmai šių išbandymų neatlaikė“, - sako Asta.

Pasak L.Pinkevičiaus, Asta labai norėjo vestuvių, todėl dabartinė situacija, kurioje atsidūrė poros santykiai, vyrą labai stebina. Paklausti, ar dėl skyrybų yra kaltas trečias asmuo, moteris tikino, kad tikrai ne, o vyras atsakė: „sako, kad ne, bet kalbų girdžiu įvairių“.

Beje, pora tvirtina, jog prieš vestuves pasirašė vedybų sutartį, tačiau dabar ja nesivadovauja ir dėl turto reikalų tariasi kitaip. Taip pat draugiškai tvirtina, jog verslui skyrybos neturės jokios reikšmės.

Pora susituokė pernai rugsėjo 6-ąją po 8 metų draugystės.

Pinkevičių vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją