Lemiamu tapo ketvirtasis mačo kėlinys. Žalgiriečiai paskutiniojo ketvirčio pradžioje sukaupė dviženklę persvarą (54:44) ir atsilaikę iki rungtynių pabaigos iškovojo pergalę.

Kaip skelbia oficiali kauniečių svetainė internete, penktadienį vakare „Žalgirio“ jauniai dar susitiks su Vršaco „Hemofarm“ komandos aštuoniolikmečiais.

„Žalgiris“: K. Babkauskas 14 taškų (4/8 trit., 5 rez. perd.), A. Sakalauskas ir G. Staniulis (7 atk. kam.) po 10, T. Jogėla ir R. Jakštas po 7, M. Kupšas ir T. Tamošiūnas po 6, V. Čižauskas (5 kld.), Ž. Skučas ir M. Lisajevičius 2, G. Ratkevičius 0.

„Brose Baskets“: R. Richardsas 21 (11 atk. kam., 9 kld.), D. Leithneris 9 (7 atk. kam.), S. Walde 9.

Turnyras Serbijos sostinėje yra paskutinis iš trijų atrankinių į pavasarį Eurolygos finalinio ketverto metu Berlyne vyksiančias „Nike International Junior Tournament“ varžybas.

Nors šį sezoną Eurolygos jaunių turnyre gali dalyvauti 1991 m. ar vėliau gimę krepšininkai, pusę „Žalgirio“ komandos sudėties sudaro 1992 ir 1993 m. gimę žaidėjai.

Grupių nugalėtojai pateks į pusfinalius, kurių laimėtojai užsitikrins vietą į Berlyne vyksiantį pagrindinį aštuonių komandų turnyrą.

Vietą pagrindiniame turnyre sausio pradžioje išsikovojo Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją