Nepaisant to, kad „Cavaliers“ yra viena geriausių Rytų konferencijos komandų, jai atstovauti žvaigždžių mače turėjo vienintelis LeBronas Jamesas. Tai sukėlė didelį ekipos trenerių ir netgi vadovų nepasitenkinimą.

Dar didesnė pasipiktinimo banga kilo, kai vietoje traumuoto Orlando „Magic“ įžaidėjo Jameero Nelsono lygos komisaras Davidas Sternas pasirinko Bostono „Celtics“ gynėją Ray Alleną – šis tapo jau trečiuoju „Celtics“ krepšininku šventėje.

Visgi kai antradienį dėl kelio traumos „Raptors“ lyderis Ch. Boshas nusprendė praleisti žvaigždžių savaitgalį namie, D. Sternas pagaliau ištarė M. Williamso pavardę. Pats krepšininkas apie tai sužinojo tik pažadintas per popiečio miegą.

„Beldžiau į jo viešbučio kambario duris, tačiau niekas neatsiliepė. Supratau, kad Mo miega ir tada jam tiesiog paskambinau, – pasakojo „Cavaliers“ treneris Mike‘as Brownas, treniruosiantis Rytų konferencijos žvaigždes. – Tai – puikios naujienos. Mo yra vienas svarbiausių šio sezono mūsų krepšininkų.“

Vasarą papildęs „Cavaliers“ klubą, M. Williamsas per rungtynes vidutiniškai pelno po 17,1 taško ir komandoje yra antras pagal taškus po L. Jameso.

J.R.Smithas pakeis R.Gay NBA dėjimų konkurse

Denverio „Nuggets“ gynėjas J. R. Smithas gaus progą įrodyti savo atletinius sugebėjimus per „Visų žvaigždžių“ savaitgalį. Krepšininkas pakviestas dalyvauti dėjimų konkurse – jis pakeis traumuotą Rudy Gay iš Memfio „Grizzlies“ komandos.

J. R. Smithas kartą jau dalyvavo tokiose varžybose – 2005 metais – tačiau tada netapo nugalėtoju.

„Turiu kelis sumanymus, tačiau kol kas tikrai jų neatskleisiu. Tai – aukščiausio lygio paslaptis“, – tikino Lino Kleizos komandos draugas.

Dėjimų konkurse „Nuggets“ gynėjas varžysis su praėjusių metų nugalėtoju Dwightu Howardu iš „Magic“, 2006 metų nugalėtoju Nate‘u Robinsonu iš Niujorko „Knicks“ ekipos ir Portlendo „Trail Blazers“ naujoku Rudy Fernandezu.