Ar grupės iširimas buvo tavo solinės karjeros pradžios plano dalis?

Ne. Mintis kilo visai neseniai, po to, kai su broliu koncertavome Kaune prieš Kalėdas. Aurelijus Silkinis eilinį kartą paaiškino, kodėl negalima šiaip viską mesti. Kadangi dainos gimsta gan lengvai, nusprendžiau toliau gadinti nervus Lietuvos gyventojams ir jas įrašyti.

Ar žinomas albumo pavadinimas?

Darbinis pavadinimas yra „Dainos“.

Kaip vyksta albumo paruošiamieji darbai?

Kol kas įrašinėju dainų demo versijas. Taip pat testuosiu medžiagą koncertuose. Kol kas numatytas koncertas Vilniuje vasario 6 ir Kaune kovo 14 dieną.

Kuo skirsis Sinickis nuo „Gravel“?

Skambesiu ir nuoširdumo lygiu. Kol kas yra du variantai. Pirmas – minimalizmas, mažiau triukšmo ir elektros, daugiau akustinės muzikos. Kitas variantas – eklektika. Kalbėjau su Rimu Šapausku dėl disco stiliaus dainos parengimo, su Vaiperiu – dėl hiphopo. Negaliu susisiekti su ponu Zdebskiu dėl estradinio hito, tačiau tai, manau, irgi būtų įmanoma.

Pirmam variantui dainas turiu. Antras variantas yra visiškai priklausomas nuo prodiuserių. Todėl aš pagalvosiu, prieš įsiveldamas į šią avantiūrą.

Ar naujajame albume bus galima išgirsti skandalingą dainą „Dek parlamente“?

Ji gali nebebūti aktuali, nes iki to laiko jį gali sudeginti (juokiasi). Kol kas planas yra išleisti ją kartu su Kaziku Staszewskiu, iš kurio pasiskolinau dalį priedainio. Iš tikrųjų dainą rašiau dar socdemų laikais, nes buvo aišku, kad jų vyriausybė nieko gero nenuveiks, kaip ir bet kokia kita vyriausybė.

Todėl prieš maždaug metus „Gravel“ turėjo šią dainą išleisti kartu su Kaziku, su kuriuo susitarėme dėl įrašo naudojimo. Tačiau, kaip žinote, per nervų karą su savimi aš paprasčiausiai sugrioviau grupę. Taigi, jeigu Seimas stovės, daina skambės (juokiasi).

Kokia tavo nuomonė apie dabartinę valdžią ir jos reformas?

Nenoriu kartotis. Manau, galime jau nustoti loti ir leisti jiems dirbti. Ir prisidirbti. Niekas nesikeis. Svarbiausia mūsų klaida, kad mes prileidžiame prie valdžios tuos, kurie prisidirbo praeityje.

Tikiuosi, kad pasimokysime ir todėl Kirkilas bei Balčytis niekada nesugrįš. Taip pat manau, kad, kaip bebūtų keista, Petras Gražulis yra šimtą kartų blogiau negu Antanas Nedzinskas.

Ar albumas bus pardavinėjamas klasikiniu būdu, ar vėl išdalinsi jį DELFI skaitytojams?

Pagyvensim, pamatysim. Mano svajonė yra parsiduoti kokiai nors nuolaidų kortelei arba ledų gamintojui, arba šampūno prekiniam ženklui, arba telekomunikacijos bendrovei. Tačiau net neabejoju, kad šiais sunkiais laikais rėmėjų neatsiras.

Kada atsikurs „Gravel“?

Niekada.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją