Tyrimo metu apklaustos moterys sakė, kad pasinaudodamos savo partnerio slaptažodžiu, prisijungdavo prie tokių tinklalapių, kaip „Facebook“, „Twitter“ ir „Bebo“, norėdamos patikrinti, ar mylimieji nėra neištikimi ir ar jie per šiuos tinklalapius nebendrauja su savo buvusiomis mylimosiomis.

Tyrimas, atliktas bendrovės „Virgin Media“, parodė, kad internetu kiekvieną dieną naudojasi net 88 proc. gyventojų, ir kad moterys savo partnerius internetu šnipinėja dukart dažniau, nei tai daro vyrai.

Pasak apklausos rezultatų, tik 16 proc. vyrų prisipažino šnipinėję savo mylimąsias, naudodamiesi internetu.

Paranojiškiausi yra jaunesni nei 35 metų asmenys – 64 proc. jų prisipažino tikrinę savo partnerio internetinio bendravimo įrašus ar lankymosi interneto tinklalapiuose istoriją.

„Virgin Media“ rinkodaros ir prekės ženklų direktorė Ashley Stockwell sakė: „Internetas pakeitė mūsų bendravimą, o pokalbiai žaibiškai gali vykti tarp skirtingose pasaulio pusėse esančių žmonių. Faktas, kad tiek daug žmonių naudojasi internetu, norėdami palaikyti ryšį su draugais, pradėti romantiškus santykius ar netgi šnipinėti savo partnerius, yra stulbinanti įžvalga apie tai, kaip mes gyvename XXI amžiuje“.

23 metų Sasha Edwards iš Maidstone miesto prisipažino šnipinėjusi savo buvusį partnerį.

Ji sakė: „Pasižiūrėjau į savo buvusiojo „Facebook“ paskyrą ir sužinojau, kad jis vis dar palaikė ryšį su trimis buvusiomis savo panelėmis, o su viena jų reguliariai susitikinėjo ir man apie tai nieko nesakė. Man daugiau niekas nerūpėjo, tai buvo mūsų santykių pabaiga. Jei santykiuose negalite būti visiškai sąžiningi, tai nėra prasmės tokius santykius tęsti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją