Iš karto karamelinį sirupą supilkite į apvalią negilią formą ir pasukiokite indą, kad sirupu pasidengtų kraštai.
3. Į kitą puodą supilkite pieną, grietinėlę ir vanilinį cukrų. Kaitinkite maišydami iki virimo. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 15-20 min. atvėsti.
4. Švariame ir sausame inde su likusiu cukrumi išplakite 5 kiaušinius ir 3 kiaušinių trynius. Plakite, kol masė taps kremo tirštumo. Paskui atsargiai supilkite atvėsusį pieną, išplakite ir supilkite į sirupu išteptą formą. Uždenkite folija.
5. Formą su kremu įdėkite į kepimo indą su verdančiu vandeniu. Dėkite į orkaitę ir kepkite 160 laipsnių temperatūroje 45 minutes, kol kremas sukietės. Iškepusį atvėsinkite ir pastatykite nakčiai šaltai.
6. Sustingusį kremą pagal formos kraštus atsargiai apipjaukite pašildytu peiliu, išverskite į lėkštę ir patiekite.
Skanaus!